+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com

Szállítási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítási feltételek és díjak

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Vásárlónak módjában áll az igényeihez legközelebb álló szállítást kiválasztani a lenti lehetőségek közül.

A termékek elkészültének visszaigazolása után 1 munkanapon belül feladjuk a megrendelt termékeket.  A termékek elkészítési ideje 1-5 munkanap.


Személyes átvétel 

Ingyenes személyes átvételi lehetőség:

Cím: 2461 Tárnok, Rözler Endre u. 1.

Nyitvatartás: H – Szo: 8- 20   V: 8 – 17  

(Csak átvételi hely, nem üzlet)

Kiszállítások

A termékek szállítását és célba juttatását a következő partnerek biztosítják:

Magyarországon:

Webshopunk szállítópartnere a GLS futárszolgálat. A csomagok érkezéséről a futárszolgálat a kézbesítés reggelén e-mailt küld a várható szállításról egy 3 órás időintervallumot megadva. 

A Flavie.hu a csomag átadás határidejéért vállal felelősséget. A csomag átadást követően a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a Flavie.hu felelősséget nem vállal. 

házhozszállítás: A GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 1-2 nap alatt viszi házhoz a megrendelt csomagot. Ennek díja előre utalás/ bankkártyás fizetés esetén 1399 Ft, utánvéttel 1718 Ft.

A GLS csomagpontokon/ automatákon keresztüli szállítás díja előre utalás/ bankkártyás fizetés esetén 1170 Ft, utánvéttel 1460 Ft.

Az elérhető csomagpontok listáját itt találja: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Tájékoztatjuk tisztelt megrendelőinket, hogy a szállítócéggel kiszállíttatott termékek épségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Természetesen minden óvintézkedést (buborékos fóliacsomagolás, kitöltőfólia, doboz) megteszünk, hogy a megrendelt termékek épségben célba jussanak. 

 

Külföldre:

Egyedileg egyeztessünk a flaviehungary@gmail.com címen, hogy megtaláljuk a legideálisabb módot! A szállítási díj minden esetben a megrendelőt terheli.

A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ÁSZF-ben közzéteszünk.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a Flavie.hu e-mailben, elektronikus számla formájában küldi meg a vevő részére.

Amennyiben a vásárló által kiválasztott és preferált szállítási mód nem megvalósítható vagy akadályokba ütközik, e-mail-ben vesszük fel a kapcsolatot a vásárlóval.

Egyéb szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a termékre vonatkozó dokumentációval együtt a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban – kartondobozban, buborékfóliában vagy párnás borítékba téve - adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A Flavie.hu a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a szállítócég saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja. Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, amelyeket kérjük őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 Fizetési módok

A megrendelt termékek árát előre utalással lehet rendezni Demeter Evelin bankszámlaszámára: 
OTP 11773425-02899789-00000000 Megjegyzés rovatba kérem tűntesse fel nevét és megrendelő azonosító számát.

Amennyiben a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (Demeter Evelin bankszámláján jóváírásra), úgy a Flavie.hu szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.

Bármilyen felmerülő kérdésével kérem forduljon hozzám bizalommal

Flavie.hu vezetője:                   Demeter Evelin

Telefon:                                   +36 30 422 2018
Email cím:                                flaviehungary@gmail.com
Ügyfélszolgálat:                        +36 30 422 2018     

Bankszámlaszám:                      11773425-02899789-00000000 (OTP Bank)


Demeter Evelin fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

 

 2022.07.14.