Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás:  20.000 Ft-tól a FREE-SHIP kupon kóddal!
Elkészítési idő 1-4 munkanap

Rózsaszín Swarovski szív, Hegyikristály, Cseresznye Jáspis, Kagylóhéj, Ezüst Hematit

 Rózsaszín Swarovski szív, Hegyikristály, Cseresznye Jáspis, Kagylóhéj, Ezüst Hematit
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
4 000 Ft
Készlet:1 db raktáron
Betöltés...

Csukló méret:
Mennyiség:
Cikkszám: swar03
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg

Termékismertető

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

 

Jáspis: A jáspist a legkiválóbb gondoskodónak tartják. Nyugalmat és teljesség érzetet biztosít. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat és az aurát. Emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást. Bátorságot és eltökéltséget ad így segít elérni céljainkat. Gyorsítja a gondolkodást, segíti a szervezőkészséget. Serkenti a képzeletet, az ötleteket tettekké alakítja át. Támogatja a keringési rendszert, emésztő- és ivarszerveket. Lassan fejti ki hatását.
Csillagjegy: Halak, Bak, Rák, Vízöntő, Skorpió

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.