+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
Új
 Korona páros
A képek csak illusztrációk.

Korona páros

Cikkszám: paros05
Kiszerelés: db
Készlet:1 db raktáron
7 400 Ft
Betöltés...

Csukló méret "női" karkötő:
Csukló méret "férfi" karkötő:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A "női" karkötő roppantott hegyikristályból, a "férfi" karkötő obszidiánból áll. 

A csukló méret kiválasztására kérlek kiemelten figyelj! (Nem megfelelő méret választása esetén a karkötőt ingyenesen kicserélem de a szállítási dijat nem tudom állni.)

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást.
Csillagjegy: az összes

Obszidián: Az obszidián egy erőteljes védelmező kő, amely magába szívja a negatív energiákat. Nincsenek korlátai, így rendkívül gyorsan és nagy erővel fejti ki hatását. Elevenné teszi a lélek céljait, oldja a feszültséget. Az ismeretlen felfedezésére ösztönöz. Jótékony hatása van az ízületi problémákra, csillapítja a görcsöket, sérüléseket. A fekete obszidián arra kényszerít, hogy szembenézzünk igazi énünkkel, mindeközben a tudatalattink mélyére visz bennünket. Használata növeli az önuralmat. Segít megszabadulni a régi szerelmektől és támogatást nyújt változás idején.
Csillagjegy: Bak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.