Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás:  20.000 Ft-tól a FREE-SHIP kupon kóddal!
Elkészítési idő 1-4 munkanap

Mickey-Minnie páros

Új
 Mickey-Minnie páros
"Női" karkötő
"Férfi" karkötő
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
6 800 Ft
Készlet:2 db raktáron
Betöltés...

Csukló méret "női" karkötő:
Csukló méret "férfi" karkötő:
Mennyiség:
Cikkszám: paros04
Kiszerelés: db

Termékismertető

A "női" karkötő festett jádéból,  a "férfi" karkötő matt ónixból áll.

A csukló méret kiválasztására kérlek kiemelten figyelj! (Nem megfelelő méret választása esetén a karkötőt ingyenesen kicserélem de a szállítási dijat nem tudom állni.)


Ónix: Erőt ad, támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között vagy fizikai, szellemi stressz időszakában. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Magabiztosságot ad és enyhíti a szorongást. Titoktartó kő, segít, hogy ne fecsegjük ki terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi viselője emlékeit. Felismeri és egyesíti a bennünk lévő kettősségeket. Csillapítja az aggodalmakat, félelmeket. Mentális erősítő, önuralmat biztosít. Jótékonyan hathat a fogakra, csontokra, a csontvelőre, a vérrel kapcsolatos rendellenességekre és a lábakra.
Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.