Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás:  20.000 Ft-tól a FREE-SHIP kupon kóddal!
Elkészítési idő 1-4 munkanap

Nyilas" karkötő- Ametiszt, Labradorit, Hegyikristály, Swarovski szív

Új
 Nyilas" karkötő- Ametiszt, Labradorit, Hegyikristály, Swarovski szív
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
4 200 Ft
Készlet:1 db raktáron
Betöltés...

Csukló méret:
Mennyiség:
Cikkszám: nyilas01
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg

Termékismertető

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

Ametiszt:Az ametiszt az egyik legismertebb és legnépszerűbb kvarckristály. A spiritualitás köve, az energiát szeretetté változtatja. Rendkívül hatékony és védelmező, nyugtató kő. Enyhíti az érzelmi és fizikai fájdalmat. Régebben a részegség megelőzéséért viselték, józanító hatással van a mértéktelenségre és a káros szenvedélyekre, segíthet megszabadulni függőségeinktől. Különösen jó hatása van az agyra, attól függően, hogy mire van szüksége nyugtatja vagy serkenti. Leküzdi az álmatlanságot és elűzi a visszatérő rémálmokat. Egyensúlyt teremt érzelmeinkben, elűzi a haragot, aggódást, félelmet, bánatot. Támogatást nyújt a nehéz időszakokban és segít elérni céljainkat. Gyógyhatással bír a: hormonképződésre, immunrendszerre, anyagcserére, fejfájásra, érzékszervekre, a tüdőre és a belekre. Az egyik legfontosabb mesterkristály, a koronacsakrára hat.

Csillagjegy: Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak, Kos

 

 

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.