Barion Pixel
Ingyenes kiszállítás:  20.000 Ft-tól a FREE-SHIP kupon kóddal!
Elkészítési idő 1-4 munkanap

Egyedi neves karkötő-Rózsakvarc, Achát, Hegyikristály

Egyedi
 Egyedi neves karkötő-Rózsakvarc, Achát, Hegyikristály
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
3 390 Ft
A kért nevet rendeléskor a megjegyzés rovatba kell feltüntetni!
Készlet:2 db raktáron
Betöltés...

Csukló méret:
Mennyiség:
Cikkszám: neves01
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg

Termékismertető

A kért nevet rendeléskor a megjegyzés rovatba kell feltüntetni! (Ékezetes betűk nincsenek)

Achát
: Földelő kő, egyensúlyt teremt fizikai, érzelmi és intellektuális téren. Összhangba hozza a pozitív és negatív erőket. Nyugtató hatása van, lassan de hatékonyan fejti ki hatását. Finoman elősegíti önmagunk elfogadását ezzel erősítve önbizalmunkat. Jótékonyan hat az önelemzésre és a rejtett körülmények felismerésére. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szeretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Stabilizálja az aurát és elnyeli a negatív energiákat.

Csillagjegy: Bika, Ikrek, Skorpió, Rák

Rózsakvarc: Lelőhelyei elsősorban Brazília, Madagaszkár, Dél-Afrika és az Urál vidéke. Színét mangántartalmának köszönheti. Fontos, hogy tűző naptól kíméljük, mert elvesztheti ragyogó színét. A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. A szívcsakra köveként erősíti a szívet és a keringési rendszert. Jótékonyan hat a mellkas és tüdő problémáira. Gyógyítja a veséket, mellékveséket. Fokozza a termékenységet. Kristályterapeuták ezt a drágakövet azért ajánlják a nőknek, hogy a gyengéd érzelmeiket könnyebben ki tudják mutatni, illetve, hogy fokozzák a kisugárzásukat. Amulettként a szerelmi vonzódás megőrzéséhez is használják. Lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, segíti önmagunk elfogadását, ezzel életre hívva önbizalmunkat és önértékelésünket.

Csillagjegy: Bika, Mérleg, Rák

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

 

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.