+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
Új
 Anya-Lánya karkötő
A képek csak illusztrációk.

Anya-Lánya karkötő

Cikkszám: momdaughter01
Kiszerelés: db
Készlet:1 db raktáron
7 200 Ft
Betöltés...

Csukló méret "anya" karkötő:
Csukló méret "lánya" karkötő:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A karkötők rózsakvarcot, kagylóhéjat és rózsaszín roppantott szintetikus hegyikristályt tartalmaznak.

A csukló méret kiválasztására kérlek kiemelten figyelj! (Nem megfelelő méret választása esetén a karkötőt ingyenesen kicserélem de a szállítási dijat nem tudom állni.)

Rózsakvarc: Lelőhelyei elsősorban Brazília, Madagaszkár, Dél-Afrika és az Urál vidéke. Színét mangántartalmának köszönheti. Fontos, hogy tűző naptól kíméljük, mert elvesztheti ragyogó színét. A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. A szívcsakra köveként erősíti a szívet és a keringési rendszert. Jótékonyan hat a mellkas és tüdő problémáira. Gyógyítja a veséket, mellékveséket. Fokozza a termékenységet. Kristályterapeuták ezt a drágakövet azért ajánlják a nőknek, hogy a gyengéd érzelmeiket könnyebben ki tudják mutatni, illetve, hogy fokozzák a kisugárzásukat. Amulettként a szerelmi vonzódás megőrzéséhez is használják. Lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, segíti önmagunk elfogadását, ezzel életre hívva önbizalmunkat és önértékelésünket.
Csillagjegy: Bika, Mérleg, Rák  


Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.