+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
 Ezüst Levél 1- Hegyikristály, Angelit, Shamballa gyöngyök
A képek csak illusztrációk.

Ezüst Levél 1- Hegyikristály, Angelit, Shamballa gyöngyök

Cikkszám: level01
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg
Készlet:1 db raktáron
4 200 Ft   3 780 Ft
Betöltés...

Csukló méret:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást.
Csillagjegy: az összes

 
Angelit: A tudat egyik köve, a békét és a testvériességet jelképezi. A neve azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is. Támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk véleményünket és elfogadóbbá tesz minket. Csillapítja a pszichológiai fájdalmat, nyugalmat, békét biztosít.
Csillagjegy: Vízöntő, Skorpió, Rák, Halak


Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.