+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
 Kiskutya Charm- Rózsakvarc, Jáde, Roppantott Hegyikristály
A képek csak illusztrációk.

Kiskutya Charm- Rózsakvarc, Jáde, Roppantott Hegyikristály

Cikkszám: kutyus01
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg
Készlet:1 db raktáron
3 500 Ft   3 150 Ft
Betöltés...

Csukló méret:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

Jáde: A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe. Növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Szerencsehozó kő. Vonzza a barátságot. Megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtatja az elmét. Növeli az önállóságot, új ötletek születését segíti. A jáde az álom köve, elősegíti az érzelmi felszabadulást, megszűnteti az ingerlékenységet. Tisztító kő, jótékony a vesékre, eltávolítja a méreganyagokat. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. A fehér jáde egyedi tulajdonsága, hogy a leghasznosabb útra tereli az energiát, megszűri a zavarokat és segíti a döntés hozatalt.

Csillagjegy: Kos, Bika, Rák, Mérleg, Halak, Skorpió

Rózsakvarc: Lelőhelyei elsősorban Brazília, Madagaszkár, Dél-Afrika és az Urál vidéke. Színét mangántartalmának köszönheti. Fontos, hogy tűző naptól kíméljük, mert elvesztheti ragyogó színét. A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. A szívcsakra köveként erősíti a szívet és a keringési rendszert. Jótékonyan hat a mellkas és tüdő problémáira. Gyógyítja a veséket, mellékveséket. Fokozza a termékenységet. Kristályterapeuták ezt a drágakövet azért ajánlják a nőknek, hogy a gyengéd érzelmeiket könnyebben ki tudják mutatni, illetve, hogy fokozzák a kisugárzásukat. Amulettként a szerelmi vonzódás megőrzéséhez is használják. Lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, segíti önmagunk elfogadását, ezzel életre hívva önbizalmunkat és önértékelésünket.

Csillagjegy: Bika, Mérleg, Rák

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek