+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
Új
 Füles- Howlit, Roppantott Hegyikristály, Matt Zebra Jáspis
A képek csak illusztrációk.

Füles- Howlit, Roppantott Hegyikristály, Matt Zebra Jáspis

Cikkszám: fules02
Kiszerelés: db
Súly: 0.027 Kg
Készlet:Érdeklődjön
4 000 Ft   3 600 Ft
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Füles anyaga: bizsu
Howlit
: A Howlit rendkívüli nyugtató hatással bíró ásvány. Párnánk alá helyezve segít enyhíteni az álmatlanságot. Összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal, felkészíti az elmét az ösztönös megérzések és a bölcsesség befogadására.  Hozzásegít céljaink eléréséhez. Türelemre tanít, segít az agresszió, harag visszafogásában. Megnyugtatja a zavaros érzelmeket. Csillapítja az elmét, nyugodt kommunikációra ösztönöz. Jótékonyan hat a fogakra, csontokra, puha szövetekre.
Csillagjegy: Ikrek, Mérleg

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

 

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.