+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
 Füles -  Festett Jáde, Roppantott Hegyikristály
A képek csak illusztrációk.

Füles - Festett Jáde, Roppantott Hegyikristály

Cikkszám: fules01
Kiszerelés: db
Súly: 0.027 Kg
Készlet:Érdeklődjön
4 500 Ft   4 050 Ft
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Hegyikristály: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!

Csillagjegy: az összes

Jáde: A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe. Növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Szerencsehozó kő. Vonzza a barátságot. Megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtatja az elmét. Növeli az önállóságot, új ötletek születését segíti. A jáde az álom köve, elősegíti az érzelmi felszabadulást, megszűnteti az ingerlékenységet. Tisztító kő, jótékony a vesékre, eltávolítja a méreganyagokat. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. A fehér jáde egyedi tulajdonsága, hogy a leghasznosabb útra tereli az energiát, megszűri a zavarokat és segíti a döntés hozatalt.

Csillagjegy: Kos, Bika, Rák, Mérleg, Halak, Skorpió

 

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.