+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
 Dínó Charm (S925 Ezüst) "Our friendship will never go extinct" felirattal- Obszidián, Festett Jáde, Zebra Jáspis
A képek csak illusztrációk.

Dínó Charm (S925 Ezüst) "Our friendship will never go extinct" felirattal- Obszidián, Festett Jáde, Zebra Jáspis

Cikkszám: dino01
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg
Készlet:1 db raktáron
4 590 Ft   4 131 Ft
Betöltés...

Csukló méret:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Obszidián: Az obszidián egy erőteljes védelmező kő, amely magába szívja a negatív energiákat. Nincsenek korlátai, így rendkívül gyorsan és nagy erővel fejti ki hatását. Elevenné teszi a lélek céljait, oldja a feszültséget. Az ismeretlen felfedezésére ösztönöz. Jótékony hatása van az ízületi problémákra, csillapítja a görcsöket, sérüléseket. A fekete obszidián arra kényszerít, hogy szembenézzünk igazi énünkkel, mindeközben a tudatalattink mélyére visz bennünket. Használata növeli az önuralmat. Segít megszabadulni a régi szerelmektől és támogatást nyújt változás idején.
Csillagjegy: Bak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió

Jáde: A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe. Növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Szerencsehozó kő. Vonzza a barátságot. Megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtatja az elmét. Növeli az önállóságot, új ötletek születését segíti. A jáde az álom köve, elősegíti az érzelmi felszabadulást, megszűnteti az ingerlékenységet. Tisztító kő, jótékony a vesékre, eltávolítja a méreganyagokat. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. A fehér jáde egyedi tulajdonsága, hogy a leghasznosabb útra tereli az energiát, megszűri a zavarokat és segíti a döntés hozatalt. 

Csillagjegy: Kos, Bika, Rák, Mérleg, Halak, Skorpió

Jáspis: A jáspist a legkiválóbb gondoskodónak tartják. Nyugalmat és teljesség érzetet biztosít. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat és az aurát. Emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást. Bátorságot és eltökéltséget ad így segít elérni céljainkat. Gyorsítja a gondolkodást, segíti a szervezőkészséget. Serkenti a képzeletet, az ötleteket tettekké alakítja át. Támogatja a keringési rendszert, emésztő- és ivarszerveket. Lassan fejti ki hatását.
Csillagjegy: Halak, Bak, Rák, Vízöntő, SkorpióA weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.