+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
Új
 Bolygó charm- Akvamarin, Hegyikristály, Levendula Ametiszt
A képek csak illusztrációk.

Bolygó charm- Akvamarin, Hegyikristály, Levendula Ametiszt

Cikkszám: bolygo09
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg
Készlet:1 db raktáron
7 400 Ft   6 660 Ft
Betöltés...

Csukló méret:
 db
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Ametiszt:Az ametiszt az egyik legismertebb és legnépszerűbb kvarckristály. A spiritualitás köve, az energiát szeretetté változtatja. Rendkívül hatékony és védelmező, nyugtató kő. Enyhíti az érzelmi és fizikai fájdalmat. Régebben a részegség megelőzéséért viselték, józanító hatással van a mértéktelenségre és a káros szenvedélyekre, segíthet megszabadulni függőségeinktől. Különösen jó hatása van az agyra, attól függően, hogy mire van szüksége nyugtatja vagy serkenti. Leküzdi az álmatlanságot és elűzi a visszatérő rémálmokat. Egyensúlyt teremt érzelmeinkben, elűzi a haragot, aggódást, félelmet, bánatot. Támogatást nyújt a nehéz időszakokban és segít elérni céljainkat. Gyógyhatással bír a: hormonképződésre, immunrendszerre, anyagcserére, fejfájásra, érzékszervekre, a tüdőre és a belekre. Az egyik legfontosabb mesterkristály, a koronacsakrára hat.

Csillagjegy: Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak, KosAkvamarin: A bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt és csillapítják az elmét. Véd a szennyező anyagok ellen, harmóniát teremt környezetében. Elsősorban az érzékeny emberek kristálya. Felébreszti másokban a toleranciát. Segít abban, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért. Nyugtatja az elmét, fejleszti a felfogóképességet és a megérzéseket. Védi az aurát, összehangolja a fizikai és a spirituális testet. Hasznos lehet torokfájásra, pajzsmirigyproblémákra.
Csillagjegy: bika, ikrek, kos, mérleg, halak, vízöntőHegyikristály
: A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveket. Mestergyógyító, bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Ráhangol spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segíti a figyelem-összpontosítást. A roppantott hegyikristály gyöngyökre vigyázni kell mert törékenyek, illetve nedvesség hatására idővel kitisztulhatnak!


Csillagjegy: az összes

 

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.