+36 30 422 2018 / flaviehungary@gmail.com
Új
 Inspiráció - Akva Angyal Aurakvarc
A képek csak illusztrációk.

Inspiráció - Akva Angyal Aurakvarc

Cikkszám: akvaaura681001
Kiszerelés: db
Súly: 0.024 Kg
Készlet:3 db raktáron
3 500 Ft
Betöltés...

Csukló méret:
Gyöngyök mérete:
 db
Megosztás másokkal:
Rövid ismertető: 6, 8 vagy 10 mm-es gyöngyökből

Termékismertető


Angyal aura kvarc: az angyali birodalmak frekvenciájának tudatosságára nyit. Felébreszti a spirituális tudatosságot, ezzel könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez. Szépségével jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, inspirációt nyújt.
Csillagjegy: az összes

Az Aura kvarcok hegyikristályra, ametisztre, rózsakvarcra különleges eljárással rögzített fémbevonatok, ezek színe a fémtartalomtól függően más színű. Ez általában tartós bevonat, de használattól kophat, így annak tartósságára nem tudok garanciát vállalni!

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

A weboldalon feltüntetett tulajdonságok feltételezettek. Az ásványok szervezetre gyakorolt hatása orvosilag nem igazolt, ezért az ásvány ékszerek viselése semmilyen esetben sem helyettesíthet orvosi, vagy gyógyszeres kezeléseket! Egészségügyi problémák esetén, kérjük haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát! Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: (0/5) 0 szavazat
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.